IGOR OROZOVIČ

PODCAST

Koupit album
Katalogové číslo: SU 6931-8

Igor Orozovič, známý český herec a zpěvák, právě přichází s debutovým autorským albem “Když chlap svléká tmu”. Toto album je zúročením jeho sólové hudební cesty, kterou započal před více jak dvěma lety pod křídly Supraphonu. V podcastu se Igor rozpovídal s Jaroslavem Špulákem, uznávaným hudebním publicistou, o svých nekonvenčních hudebních a textařských vizích, jež se vymykají tradičním vzorcům.


Během rozhovoru se Orozovič rozvyprávěl o spolupráci se svými muzikanty, kteří jsou součástí kapely Igor&Co. Díky jejich profesionalitě dostávají skladby nový rozměr. Zmínil také klíčovou roli hudebního producenta Filipa Jelínka, jehož kreativní schopnosti albu propůjčily jedinečný charakter a zvuk. Igor se nechal slyšet, jak inspirativní byla spolupráce s talentovanými zpěvačkami Anetou Langerovou, Barborou Polákovou a Kateřinou Marií Tichou, které svými hlasovými barvami a interpretacemi přispěly k obohacení atmosféry nahrávek.


Chcete-li se dozvědět více o albu “Když chlap svléká tmu”, vyhledejte si svůj oblíbený digitální servis a zaposlouchejte se do další epizody SUPRAPHON PODCAST: https://supraphon.lnk.to/PodcastIgorOrozovicWE

Připojené video