PRAHA ŽIJE HUDBOU

OSLAVA HUDBY V ULICÍCH

Praha žije hudbou je oslavou hudební kreativity, která oživuje ulice a náměstí našeho hlavního města. Tento rok festival v srdci Prahy představí širokou škálu hudebních žánrů od klasické hudby po moderní elektronické rytmy.


Festival nabízí něco pro každého – ať už jste fanoušek rocku, popu, šansonu, jazzu, nebo elektronické hudby, najdete zde koncert, který vás zaujme. Kromě toho, že je festival skvělou příležitostí pro místní talenty, aby ukázali své umění, přiláká také mezinárodní hvězdy, které přidávají festivalu na lesku.


Pro ty, kteří se chystají festival Praha žije hudbou letos pořádně užít, máme tři horké tipy na nezapomenutelné koncerty:


IGOR OROZOVIČ & CO: Nechte se unést energií a vášní Igora Orozoviče a jeho kapely na hodinovém koncertě, který se koná v pátek 7. června od 20:30 na PRE Stage na Můstku.


RODAN: Jednadvacetiletý zpěvák, kytarista a skladatel Rodan má ve svém repertoáru několik písní, které znáte z vysílání Evropy 2; přijďte si je poslechnout naživo v sobotu 8. června od 17:45 na Palladium stage na Náměstí Republiky.


MICHAL HORÁK: Zaznamenejte si do kalendáře koncert písničkáře Michala Horáka, který se uskuteční v sobotu 8. června od 19:10 také na Palladium stage na Náměstí Republiky.


Tyto koncerty jsou jen špičkou ledovce toho, co festival Praha žije hudbou nabízí. Přijďte a nechte se pohltit hudební atmosférou, která v Praze v těchto dnech panuje. Užijte si jedinečný zážitek, který vám tento festival může nabídnout!


PODROBNÝ PROGRAM: https://www.prahazijehudbou.cz/program


VIDEO: https://www.youtube.com/shorts/UTeq0EAKJvg