DOBRÝ VOJÁK ŠVEJK SE VRACÍ

vypráví DAVID NOVOTNÝ

Koupit album
Katalogové číslo: SU 6816-2

Připravte se na návrat nezapomenutelného dobrého vojáka Švejka v dalších příbězích od Jaroslava Haška! Tato exkluzivní kolekce šesti povídek, které vznikly ještě před slavným románem, vám přinese nové a překvapivé osudy našeho oblíbeného hrdiny.


Herec David Novotný, známý pro svůj nezaměnitelný hlas a herecký talent, s gustem načetl tyto příběhy, čímž jim dodal nový život a energii.


Povídky nabízejí poutavé vyprávění o trampotách dobrého vojáka Švejka během jeho vojenské služby před válkou. Jednotlivé příběhy se zaměřují na dramatické okamžiky vypuknutí války a sledují Švejkovy kroky ve vojenském vězení, blázinci, u pěšího pluku, až po jeho odjezd na frontu a následné zběhnutí do zajetí.


Málokdo ví, že Jaroslav Hašek vytvořil tuto legendární literární postavu již v roce 1912, tedy několik let před vydáním slavného románu. Tyto méně známé příběhy dobrého vojáka Švejka jsou plné stejného humoru a vtipu, které si zamilovali čtenáři po celém světě. Ponořte se do světa Švejkova absurdního humoru a satiry, které neustále rezonují a baví lidi i po více než sto letech.


Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost objevit nové kapitoly Haškova mistrovského díla a zažít Švejkova dobrodružství tak, jak jste je dosud neznali. Tato sbírka je ideální pro všechny milovníky historických příběhů a nezapomenutelných postav, které přetrvávají generace. Pojďte s námi znovu objevovat svět dobrého vojáka Švejka v podání Jaroslava Haška a Davida Novotného!


Další osudy dobrého vojáka Švejka

Vychází digitálně a také fyzicky na CD-MP3 již 14.6. 2024!


MULTILINK: https://supraphon.lnk.to/HasekDalsiOsudyDobrehoVojakaSvejkaPR


Připojené video