SLAVNÉ POVĚSTI A PŘÍBĚHY ZBOJNICKÉ

AUDIOKNIHA

Koupit album
Katalogové číslo: SU 6814-2

Seznamte se s příběhy nejznámějších mužů mimo zákon, kteří po staletí fascinovali svou odvahou, vynalézavostí a nezřídka i kontroverzními skutky.

 

Babinský, Grasel, Cartouche, Šobri, Jánošík, Rinaldini, Schinderhannes, Salvador a další proslulí lupiči a zbojníci, kteří mnohdy balancovali na hranici mezi lotry a hrdiny. Byli to bezcitní zločinci, co bohatým brali, nebo stateční rebelové, kteří chudým dávali?

 

Tato audiokniha přináší celkem 10 vzrušujících vyprávění o jejich životě, nebezpečných kouscích a pohnutkách, které je vedly k tomu, že se postavili mimo zákon. Audiokniha však nejde pouze po stopách postav ze známého televizního seriálu, ale představuje i další známé bandity a raubíře z české i evropské historie. Posluchači se ponoří do světa odvážných úniků, lstivých plánů a dramatických střetů s tehdejšími strážci zákona. Každý příběh je jedinečným vhledem do života těchto legendárních postav, které mnohdy inspirovaly nejen literaturu, ale i film a divadlo. Napínavými příběhy vás provede skvělý herec Miroslav Táborský.

 

Audiokniha je vhodná pro všechny milovníky historie, dobrodružství a napětí. Tato audiokniha vám nabídne nový úhel pohledu na známé i neznámé postavy a donutí vás přemýšlet, zda byli opravdu jen krutými zločinci, nebo zda jejich činy měly hlubší, možná až hrdinskou podstatu.

 

Nechte se vtáhnout do světa plného romantiky, tajemství a nebezpečí, kde hranice mezi dobrem a zlem není vždy zcela jasná.

 

Právě vychází digitálně a fyzicky na CD.


MULTILINK:

https://supraphon.lnk.to/SlavnePovestiPribehyZbojnickePR


Připojené video