Audiotrénink paměti

Lenny Trčková

Koupit album
Katalogové číslo: SU 6813-2

Audioknihy jsou stále populárnějším způsobem, jak rozvíjet své schopnosti. Nyní přichází nová audiokniha, která posune možnosti duševního tréninku na zcela novou úroveň. Obsahuje totiž sedmnáct samostatných cvičení, zaměřených na stimulaci mozku, zlepšení paměti a rozvoj kognitivních funkcí.

 

Cvičení jsou navržena tak, aby byla interaktivní a zábavná – posluchač dostane zadání a určitou dobu na jeho splnění, kterou doplní pečlivě vybraná hudba. Různé úlohy se zaměřují na „rozhýbání“ mozku, aktivaci vzpomínek a rozvoj představivosti. Hry a úkoly zaručují, že každý trénink bude nejen účinný, ale také zábavný.

 

Jednou z hlavních předností audioknihy je její flexibilita. Posluchači mohou cvičení poslouchat postupně nebo na přeskáčku, podle toho, co jim nejlépe vyhovuje. Každou kapitolu si mohou pustit znovu a opakovaně, aby si osvojili techniky tréninku mozku podle svého rytmu. Pro ty, kteří hledají relaxační a uklidňující program, jsou zahrnuty také kapitoly zaměřené na vyvolávání dávných vzpomínek a rozvoj představivosti.

 

Audiokniha využívá všechny výhody zvukového záznamu – od hudebních skladeb přes zvukové efekty až po profesionální vedení dvou koučů, kteří posluchače provádějí jednotlivými úlohami. Tento trénink paměti lze navíc začlenit do každodenního života jako příjemný rituál pro zlepšení našeho duševního zdraví.

 

 „Snažili jsme se vytvořit program, který bude nejen účinný, ale také zábavný a snadno dostupný pro každého. Není určen jen pro starší věkovou skupinu, ale primárně cílí na všechny generace, které se zajímají o svůj duševní seberozvoj. Hlavním záměrem pro vytvoření této audioknihy byla moje maminka, která s pamětí začala mít problémy a já tak měla ten nejlepší hnací motor vytvořit něco, co pomůže i ostatním.“ říká o audioknize spoluautorka Lenny Trčková

 

Neváhejte a dejte svému mozku šanci na nový začátek!


Vychází digitálně a fyzicky na CD 20. 9. 2024

 

MULTILINK:


https://supraphon.lnk.to/AudiotreninkPametiMozkovaAudiorozcvickaPR

Připojené video