33 LET V KLIDU

LEGENDÁRNÍ HITY COUNTRY RADIA

Po třech letech od vydání první úspěšné společné kompilace třiceti velkých hitů Country Radia a vydavatelství Supraphon přichází letos pokračování. Písničky si opět vybrali samotní fanoušci, a to na základě speciální vyřazovací soutěže.

 

Z bohaté nabídky nahrávek, která čítala přes 260 skladeb vybrali posluchači těch 33 nejžádanějších k stejnému výročí jejich milovaného rádia., Zvolit ty správné nebylo snadné, někdy před branami finále zůstali pomyslní favorité, ale výsledkem je nakonec skvostné hitové dvojalbum.

 

Základ tohoto narozeninového výběru tvoří osvědčené kousky v podání skutečných klasiků. Stejně jako ve vysílání Country Radia, ani tady nesmí chybět Michal Tučný, Věra Martinová, Pavel Bobek, Greenhorns, Robert Křesťan, Hoboes nebo Brontosauři. Mezi legendy se tentokrát dostalo i několik hudebních novinek. Interpreti jako Marien nebo Epydemye totiž vlévají čerstvou hudební krev do pomyslných žil vysílání Country Radia a dávají tak naději na dalších (minimálně) třiatřicet let klidného rádia.

 

Supraphon disponuje obrovským archívem této hudby, a tak jako před třemi lety vzniká zbrusu nová kolekce pro milovníky tohoto žánru, ať už jde o klasické country, folk nebo mezi Čechy velmi oblíbené a originální trempské písně.

 

"Z mé zkušenosti je naše základna fanoušků většinově tvořena právě posluchači CD nosičů, a právě proto s tímto projektem znovu přicházíme. Vybírání nebylo jednoduché, ale odráží jednotlivé skupiny našich posluchačů a věřím, že každý z nich si na této kompilaci najde to své." říká moderátor Country rádia Milan Schmidt.

 

Vychází digitálně a fyzicky na 2CD 31.5.2024

 

MULTILINK:

https://supraphon.lnk.to/33LetVKliduPR

Připojené video